Merve Selçuklu A. Aymaz öğrencilerinden kardeş okula..

Merve Selçuklu A. Aymaz ortaokulu öğrencileri, harçlıklarıyla kardeş okula kitap ve teknoloji yardımı

Merve Selçuklu A. Aymaz Ortaokulu öğrencileri,  değerler eğitimi kapsamında yardımlaşma ve paylaşma duygusunu geliştirmek için okul öğrenci meclisinin başlattığı “kardeş okula kitap, kırtasiye ve teknoloji Kampanyası’na tüm öğrenciler harçlıklarıyla destek verdiler.

Okul öğrenci başkanlığı tarafından Cizre Artukoğlu yatılı bölge okuluna öğrenciler haftalık harçlıklarından ayırdıkları paralarla okuma kitapları, yardımcı kaynaklar, bilgisayar, laser yazıcı ve projeksiyon desteğinde bulundular. Merve Selçuklu Abdullah Aymaz öğrencileri kardeş okuldaki arkadaşlarına sevgilerini ve arkadaşlıklarını ifade etmesi yönüyle güzel bir çalışma oldu.

Okul öğrenci başkanı Furkan Böke, “Arkadaşlarımızla birlikte haftalık harçlıklarımızı kardeş okulun ihtiyaçları ve hediye kitap için toplamış olduk. Arkadaşlarıma yardım kampanyasına destekleri için teşekkür ediyoruz.” Dedi. Okul psikolojik danışmanı Cahit Çevik, “ Bu kampanyayla, öğrencilerimizde bir başkasını düşünme, ihtiyacı giderme, yanında olma, duyarlılık hissetme, yardımseverlik ve paylaşma değerlerini kazandırmayı hedefliyoruz.

Okul psikolojik danışmanı Cahit Çevik, “ Bu kampanyayla, öğrencilerimizde bir başkasını düşünme, ihtiyacı giderme, yanında olma, duyarlılık hissetme, yardımseverlik ve paylaşma değerlerini kazandırmayı hedefliyoruz. Bizim kültürümüzde olan değerlerimizi, “Değerlerler Eğitimi”  kapsamında toplumsal olaylar karşısında duyarlı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu güzel hediyeleri göndererek  kardeşliğimizi pekiştirdik ”dedi.

SELÇUKLU ABDULLAH AYMAZ ORTAOKULUNDA KİTAPLA YAŞAM

Okulumuzda her gün kitap okunarak eğitim ve öğretime başlanır.

2016 YGS KONYA ŞAMPİYONLARI..

2016 YGS-5’de Türkiye 4.sü ve YGS-4‘de Türkiye 9.su öğrencilerimiz Konya'nın gururu oldu.

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÜCRETLERİMİZ

Özel Merve Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretlerimiz

STRATEJİ OYUNU DOKUZTAŞ YARIŞMASI YAPILDI

DOKUZTAŞ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TER DÖKTÜ

BURSLULUK SINAVI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR

Bursluluk Sınavı Sınav 12 Mart Cumartesi günü yapılacaktır.

| Her hakkı saklıdır.