Merve Selçuklu A. Aymaz öğrencilerinden kardeş okula..

Merve Selçuklu A. Aymaz ortaokulu öğrencileri, harçlıklarıyla kardeş okula kitap ve teknoloji yardımı

Merve Selçuklu A. Aymaz Ortaokulu öğrencileri,  değerler eğitimi kapsamında yardımlaşma ve paylaşma duygusunu geliştirmek için okul öğrenci meclisinin başlattığı “kardeş okula kitap, kırtasiye ve teknoloji Kampanyası’na tüm öğrenciler harçlıklarıyla destek verdiler.

Okul öğrenci başkanlığı tarafından Cizre Artukoğlu yatılı bölge okuluna öğrenciler haftalık harçlıklarından ayırdıkları paralarla okuma kitapları, yardımcı kaynaklar, bilgisayar, laser yazıcı ve projeksiyon desteğinde bulundular. Merve Selçuklu Abdullah Aymaz öğrencileri kardeş okuldaki arkadaşlarına sevgilerini ve arkadaşlıklarını ifade etmesi yönüyle güzel bir çalışma oldu.

Okul öğrenci başkanı Furkan Böke, “Arkadaşlarımızla birlikte haftalık harçlıklarımızı kardeş okulun ihtiyaçları ve hediye kitap için toplamış olduk. Arkadaşlarıma yardım kampanyasına destekleri için teşekkür ediyoruz.” Dedi. Okul psikolojik danışmanı Cahit Çevik, “ Bu kampanyayla, öğrencilerimizde bir başkasını düşünme, ihtiyacı giderme, yanında olma, duyarlılık hissetme, yardımseverlik ve paylaşma değerlerini kazandırmayı hedefliyoruz.

Okul psikolojik danışmanı Cahit Çevik, “ Bu kampanyayla, öğrencilerimizde bir başkasını düşünme, ihtiyacı giderme, yanında olma, duyarlılık hissetme, yardımseverlik ve paylaşma değerlerini kazandırmayı hedefliyoruz. Bizim kültürümüzde olan değerlerimizi, “Değerlerler Eğitimi”  kapsamında toplumsal olaylar karşısında duyarlı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu güzel hediyeleri göndererek  kardeşliğimizi pekiştirdik ”dedi.

Selçuklu Abdullah Aymaz'da Yılın ilk Altın Madalyası

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK

Yeni Eğitim-Öğretim yılına 405 Öğretmen ve 4 bin 464 Öğrenciyle coşkuyla girdik

Merve Eğitim Kurumlarından Teşekkür

405 öğretmen 4464 öğrenci ile yeni yıla başlandı.

2014 TEOG'DA 700 TAM PUAN

2014 –2015 Eğitim Öğretim Yılının, İlk Ders Zili Bu