Merve Selçuklu A. Aymaz öğrencilerinden kardeş okula..

Merve Selçuklu A. Aymaz ortaokulu öğrencileri, harçlıklarıyla kardeş okula kitap ve teknoloji yardımı

Merve Selçuklu A. Aymaz Ortaokulu öğrencileri,  değerler eğitimi kapsamında yardımlaşma ve paylaşma duygusunu geliştirmek için okul öğrenci meclisinin başlattığı “kardeş okula kitap, kırtasiye ve teknoloji Kampanyası’na tüm öğrenciler harçlıklarıyla destek verdiler.

Okul öğrenci başkanlığı tarafından Cizre Artukoğlu yatılı bölge okuluna öğrenciler haftalık harçlıklarından ayırdıkları paralarla okuma kitapları, yardımcı kaynaklar, bilgisayar, laser yazıcı ve projeksiyon desteğinde bulundular. Merve Selçuklu Abdullah Aymaz öğrencileri kardeş okuldaki arkadaşlarına sevgilerini ve arkadaşlıklarını ifade etmesi yönüyle güzel bir çalışma oldu.

Okul öğrenci başkanı Furkan Böke, “Arkadaşlarımızla birlikte haftalık harçlıklarımızı kardeş okulun ihtiyaçları ve hediye kitap için toplamış olduk. Arkadaşlarıma yardım kampanyasına destekleri için teşekkür ediyoruz.” Dedi. Okul psikolojik danışmanı Cahit Çevik, “ Bu kampanyayla, öğrencilerimizde bir başkasını düşünme, ihtiyacı giderme, yanında olma, duyarlılık hissetme, yardımseverlik ve paylaşma değerlerini kazandırmayı hedefliyoruz.

Okul psikolojik danışmanı Cahit Çevik, “ Bu kampanyayla, öğrencilerimizde bir başkasını düşünme, ihtiyacı giderme, yanında olma, duyarlılık hissetme, yardımseverlik ve paylaşma değerlerini kazandırmayı hedefliyoruz. Bizim kültürümüzde olan değerlerimizi, “Değerlerler Eğitimi”  kapsamında toplumsal olaylar karşısında duyarlı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu güzel hediyeleri göndererek  kardeşliğimizi pekiştirdik ”dedi.

2015 TEOG'DA 33 TAM NET

2015 TEOG'DA ÖĞRENCİLERİMİZDEN 33'Ü TAM NET YAPTI.

TEOG’DA 15 TAM YAPAN ÖĞRENCİYLE  KONYA REKORU ÖZEL MER

TEOG’DA 15 TAM YAPAN ÖĞRENCİYLE KONYA REKORU ÖZEL MERVE SELÇUKLU A.AYMAZ ORTAOKULUNUN

Selçuklu Abdullah Aymaz 3. Yazılı Haftası Takvimi

10.ANADOLU SPOR ŞENLİKLERİ MASA TENİSİ TURNUVASI